Feel More Fear official website
Proponuję założyc tak zwaną akademię w naszym klanie.To będzie rezerwa, ich będzie 7 tak,jak 1 składu. Co tydzien sprawdzian, który sprawdzi kto powinien byc w 1, a kto w 2 składzie. Podam wam pierwszy skład jeżeli czuje się już na siłach może poprosic mnie lub Kwaska i sprawdzimy gracza na pucharze. Ok podaje 1 skład :
1Kwasek
2Kyry
3Fubu(Master-pingwin)
4wychylylybymy
5Nyga27
6Gleba
7Kacper lub Karola
ja przynajmniej tak uważam, kwas jeśli o kimś dobrym zapomniełem będe na sparze, więc mi powiesz przez skeypa. Jeśli sie ktoś nie zgadza, porozmawiajce ze mną i Kwaskiem
Kyry, kup se słownik
Ostatnio edytowany przez Kyry (2009-12-28 10:39:31)
Pomysł z akademią już był.I moim zdaniem dzielenie teamu na słabszych i lepszych jest... powiedzmy że złym pomysłem.Ludzie mogliby się obrazić i odejść od nas, dlatego że nazywamy ich rezerwą, czyli słabszymi.
sory dziadzia niewiedziałem wtedy że gleba i fubu odeszli by był team
1JA
2Kwasek
3Dziedzia lub Kacper
4Karola
5Nyga27
6Mortuus
7Wychylylybymy-myśle że narazie najlepszy
Mortuus mój pomysł jest taki że narazie pierwszy skład jeździł spary sam a oddzialnie rezerwowy czyli że my np. spar z Team7 a oni np. jutro z Tp lub tego samego dnia mugłbym sprawdzac umiejętnosci graczy ostatnio akurat zaimponował mi B_roy który na pucharze bardzo dobrze jechał i często zajmował miejsce w czołówce
@Kyry: pomysł dobry, ale trzeba będzie zrobić 2 administrację, albo znaleźć kilku modów i pomocników, gdyż sam Kwaśny nie poradzi sobie z 2 drużynami.A tag dla drugiego składu może niech będzie kolorystycznie odwrócony, znaczy się zamiast pomarańczu-biel i zamiast bieli-pomarańcz
@Fubu: jesteś żałosny, ale... całkiem śmieszny(nawet mi trochę Adiego przypominasz).
tak sory wiesz co on mnie powoli dobija niech będzie ta 3 szansa ale jak odejdzie to niech błaga na kolanach nie przyjmmiemy go on do konca 2009 jeszcze będzie miał 20 innych klanów założonych przez niego i spujż na post wyżej