Feel More Fear official website
Regulamin naszego teamu
1. Utrzymywanie przyjaznej atmosfery w klanie i poza nim na TM (bez wyzwisk w kierunku innych graczy).
2. Wymagany jest jeden trening w tygodniu (obowi±zkowy), s± do wyboru 2 dni:
¦rody i Soboty
3. Osoby, które ewidentnie nie uczestnicz± w treningach, zostan± zawieszone w sparingach lub usuniête z teamu (do odwo³ania).
4. Sparingi:
- Pisaæ na czacie mo¿na tylko podczas rozgrzewki, miêdzy trasami lub miêdzy rundami.
- Pisaæ, podczas gdy gracze jad± dan± rundê, mo¿na tylko w sytuacjach awaryjnych (np. problemy z serwerem czy nag³e wyj¶cie z serwera którego¶ z graczy)
- Nie mo¿na obra¿aæ innych graczy
To wa¿ne:
Je¿eli kto¶ chce, lecz nie ma operatora na naszym serwerze, niech napisze dokogokolwiek z adminów i master.
Pozwoli³em sobie edytowaæ powy¿szy regulamin, aby sta³ siê czytelniejszy oraz po to, aby bardziej przyci±ga³ oko ka¿dego, kto zajrzy w ten temat. Regulamin forum napiszê obszernie i dok³adnie w innym temacie.
Pozdrawiam, Gwiezdny_Wilk.
to i ja cos dodam od siebie bo co nie ktorzy dzisiaj zachowali sie jak blazny no jak mozna pisac "dajce nam teraz wygrac" nie dosc ze sie robi z siebie ofiare to jeszcze z calego teamu jak sie ze mnia ktos nie zgadza to prosze mi to napisac ale wydaje mi sie ze taka jest prawda.
Moderator
Ja, Gwiezdny Wilk, zgadzam siê z powy¿szym regulaminem. Nie mogê byæ niestety w ¶rody na treningach, odpowiada mi tylko sobota - w ¶rodê mogê trenowaæ np jak mam ferie albo co¶ w tym rodzaju.
PS. Pozwoli³em sobie edytowaæ powy¿szy regulamin, aby sta³ siê on czytelniejszy i bardziej przykuwaj±cy uwagê. Regulamin forum napiszê w osobnym temacie. Mam nadziejê, ¿e siê nie obrazicie
Pozdro